Un espai web per compartir les experiències dels infants de la classe de P3.

dimarts, 6 de novembre del 2012

Ambientació de tardor amb les famílies d'infantil


El 24 i 25 d'octubre vam poder viure una experiència molt i molt enriquidora per a nosaltres. 
Volíem incloure les famílies en el dia a dia a l'escola, i vam pensar que convidar-los a fer uns tallers seria una bona manera de "trencar el gel".

Vam proposar dos dies; el primer al matí i el segon a la tarda, per procurar donar més oportunitat a les famílies a assistir. Durant els dies previs, vàrem recollir a les aules molt material de tardor:

FULLES SEQUES
PINYES
ESCORÇA
PALS I TRONCS
MOLSA
FRUITS SECS
ETC...

Cadascú va aportar el que va poder! Moltes gràcies, per cert! ;D

Durant aquells dos dies, les famílies que van poder, van venir a l'escola i en una aula lliure van estar passant l'estona alhora que col·laboraven amb l'escola a DECORAR el passadís d'infantil i l'entrada al cole. 

Mai haguèssim imaginat que sortiria tant i tant bé! Va ser genial veure com pare i mares, feien la mateixa tasca que els infants a les aules. Per als petits va ser fantàstic, les seves cares eren plenes d'alegria quan comprovaven que els pares i mares "treballaven" com ells a l'aula i ho feien amb materials que nosaltres abans havíem pintat o decorat!!

TANT MESTRES COM FAMÍLIES VAM POSAR TOT DE LA NOSTRA PART I AIXÒ NOMÉS PODIA RESULTAR COM VA ESTAR: SENSACIONAL!!!

Aprofitem per agraïr a les famílies que van voler i poder compartir aquesta estona i que tant van ajudar a l'escola a vestir-se de TARDOR. De la mateixa manera, gràcies a totes aquelles famílies que van ananr aportant material per a poder decorar, que també va ser crucial!


MILIONS DE GRÀCIES!

Creiem que aquesta experiència s'haurà de repetir! Us animem a tots i totes a participar!

La resta de fotografies les podeu veure al següent enllaç: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada