Un espai web per compartir les experiències dels infants de la classe de P3.

dimarts, 20 de novembre del 2012

Visita a la Biblioteca del Poble

Avui, dia 20 de Novembre, hem fet la primera sortida de l'escola!! Quina emoció!
Ha estat per anar a la Biblioteca de Ribes i ha valgut molt la pena.

JA que era el primer cop que sortíem, hem hagut d'explicar molt bé les normes  que cal seguir quan anem tota la classe pel carrer amb pocs adults. En fila per parelles, i quant més enganxadets, millor!
Hem arribat perfectament ala Bilbioteca, i abans de l'hora prevista! Hem vist que allà s'hi troba el Drac de tres Caps i l'hem saludat!

Un cop dins, una noia ens ha fet pujar a la planta de dalt i ens ha presentat el Bibliol, un cargol que vigila aquella planta i vetlla per que tot estigui en ordre, silenci i s'en faci un bon ús de les instal·lacions.
Després ens ha ensenyat un munt de contes de tot tipus: per mirar a la dutxa, amb forma de joguina, durs, tous, amb molta lletra o sense cap ni una.... I finalment ens ha explicat un conte molt maco. Es titula "M'he perdut" i el protagonitza un cargol... diriem, que una mica despistat! Si el voleu llegir, allà el podeu trobar!

Després i per acabar la visita, hem entrat a la sala de Petits Lectors, on hem pogut remenar tots els tipus de contes que hi havia allà preparats per a nosaltres i per a altres nens i nenes de la nostra edat.

Un cop acabat el temps, hem tornat a l'escola i encara hem tingut temps per jugar al pati! Que això no ens agrada perdren's-ho!

Volem donar les gràcies a les dues mares valentes que ens han acompanyat avui!

AQUÍ TENIU LES FOTOS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada