Un espai web per compartir les experiències dels infants de la classe de P3.

dijous, 14 de març del 2013

Protagonista: IRENE

Perdoneu que hagi trigat tant en actualitzar el Bloc,  ja sabeu... final de trimestre i s'ens gira feina. :D

El passat dijous va ser un dia SÚPER ESPECIAL per a l'Irene i també per a la seva família i tots els companys/es de la classe.

Vam convidar als pares de l'Irene i al seu germanet, el Xavi, i vàrem gaudir tots plegats d'una tarda molt especial. Havien preparat moltes cosetes per compartir amb nosaltres.

Primer de tot es van presentar i després tots nosaltres els hi vam dir també el nostre nom, tot i que crec que ja en sabien molts! Van preparar a casa una manualitat molt adient per aquests dies! Vàrem fer una cistellets per recollir els ous de Xocolata de "easter bunny" ( el conillet de Pasqua que ens visitaria més endevant ). Cadascú tenia una plantilla per poder muntar el seu cistell, amb el seu nom escrit i del color de la taula on seien! Uau, que personalitzat! Així que vàrem decorar la plantilla amb retoladors i després ens van ajudar a muntar la cistella.

Tot seguit, vam jugar al "paquet sorpresa", un joc que la Pepa Pig fa en un dels seus capítols.
Cadascú anava obrint una capa del regal i s'emportava la sopresa. Havíem d'esperar el nostre torn amb paciència i que s'aturès la música, si teniem el paquet a les mans... la sopresa era nostra!! ens va encantar!

Estem molt agraïts a la família de l'Irene per aquesta tarda i esperem que per ells també fós especial.


Aquí teniu una mostra!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada