Un espai web per compartir les experiències dels infants de la classe de P3.

dimarts, 18 de juny del 2013

Finalitza el curs, i una etapa per a tots comença.


En tres dies comptats s'acaba la gran aventura d'aquest curs. Per a tots/es ha estat una gran aventura (nens i nenes, pares i mares, i mestres...) que ens ha ofert un sac ple d'experiències.

Per a tots s'acaba aquest curs, que en si sol i per la importància que li hem otorgat, ja ha format una etapa de les nostres vides.

Els nens i nenes, al setembre aniran a un nou curs, on seguiran el seu camí formant-se com a petites personetes plenes d'il·lusió.



Pares i mares, com sempre, els acompanyareu en aquestes noves experiències, fent-los el màxim suport, però on observareu que poc a poc els hi podreu anar retirant aquest acompanyament per a fer-los més responsables i autònoms.

I bé... les mestres sempre guardarem aquest curs a la nostra memòria i el recordarem amb molta estima. 

Com bé sabeu, la Mari pel caràcter de la seva funció al centre i tal com us vàrem explicar a la reunió d'inici de curs, és un reforç que existeix (per sort i que no falti!) a l'escola i que està "lligada" al curs de P3. Per tant, el següent curs acompanyarà al nou curs que entri a P3 a l'escola. Això no vol dir que, de tant en tant, no pugui anar a P4 a fer algun tipus de reforç. El vincle amb ella el seguireu tenint! Patis, racons, tallers, sortides, etc...

I per últim, jo (l'Alícia) també acabo una etapa en la meva vida. Després de quatre cursos a l'escola sent tutora marxo a un altre centre de la vora a seguir fent la meva tasca, amb molta il·lusió i ganes.

La meva estada a Les Parellades sempre ha estat provisional. Primer com a substituta, després com a interina, més tard com a funcionaria en pràctiques i finalment en Comissió de Serveis, amb plaça definitiva a un altre centre. Ja veieu que el meu pas per Les Parellades ha estat molt important i ha marcat molts canvis en la meva vida professional (i personal).

He conegut gent encantadora que ha fet més fàcils els meus dies; mestres, famílies, alumnes, educadors/es, formadors/es i m'emporto una bona part d'ells havent creat molta amistat en alguns casos (amb la Mari, per exemple).

Ara per ara, penso que és moment de marxar al meu centre. Allà també m'esperen molt bones experiències i començaré una nova etapa.

He estat molt a gust a l'escola des del començament i sempre he trobat recolzament de tothom i m'he sentit valorada per companys/es, mestres i famílies. Per això voldria agraïr-vos aquest suport, de tot cor.


MOLTES GRÀCIES PER TOT I FINS AVIAT!

Alícia


Us deixo un petit regalet en forma de cançó.

Cesk Freixas - Que no et falli mai la sort







5 comentaris:

  1. Només volia comentar-te una cosa i és que ha estat un immens plaer treballar amb tú. Ets única, especial i fas que les coses siguin fàcils al teu costat.
    Has intentat sempre fer-me sentir impprtant dins del grup i la veritat és que hem estat com una gran família.
    Hem compartit i gaudit moltes experiències b els nostres petits i, sobretot hem tingut la gran sort de poder portar a terme la nostra idea d'ensenyar i treballar amb els infants.
    T'en vas però la teva essència quedarà per sempre, ja m'encarregaré de guardar-lo en una de les nostres capsetes màgiques on guardem els petons per quan ens fan falta.
    Ara sí, només dir-te que molta sort en la teva nova etapa i que t'estimo molt amiga!
    Mary

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai, que això serà un mar de llàgrimes!
      Saps que sense tu això no haguès estat possible. La meva mà dreta en tot moment, amb les teves ganes per millorar les coses i amb propostes tant màgiques.
      Saps que una de les meves il.lusions d'aquest curs era cmpartir la tutoria amb tu i marxo molt contenta i havent après un munt de coses.
      Moltes gràcies Mari!

      Elimina
  2. Moltes gràcies per ajudar-nos a escriure un capítol de la història dels nostres nens. Gràcies per rebre'ls cada dia amb un somriure, una paraula dolça, una abraçada. Gràcies per compartir el vostre temps i fer-nos gaudir cada moment . Gràcies per ajudar-nos a créixer .
    Fins aviat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres per valorar la nostra tasca i per fer-nos més fàcil el dia a dia a l'escola. Ha estat un plaer tractar amb aquests nens/es i amb les seves famílies.

      Elimina
  3. Moltes gràcies per ajudar-nos a escriure un capítol de la història dels nostres nens. Gràcies per rebre'ls cada dia amb un somriure, una paraula dolça, una abraçada. Gràcies per compartir el vostre temps i fer-nos gaudir cada moment . Gràcies per ajudar-nos a créixer .
    Fins aviat!

    ResponElimina